superteam

door tomvanryckeghem

_MG_0357

Na welgeteld 8 weken waarvan 1 week  AZ Delta-Roeselare mocht Kamiel terug naar huis. Toen we deze middag toekwamen lag hij niet in z’n bedje! Meneer zat rustig tussen de dokters en verplegers wat verderop.

Woorden schieten te kort om jullie team te bedanken. Het feit dat jullie Kamiel van de dood redden is onbetaalbaar. De manier waarop jullie omgaan met intense zorg en doodzieke kinderen is bewonderenswaardig. Jullie zitten ontzettend diep in ons hart lieve mensen.
Aan alle verplegers, dokters, verzorgers, assistenten, kuisploeg, en al wie we vergeten zijn… Wat verdienen jullie het om in de kijker te staan. Een staande ovatie, een wave van een miljard en meer mensen, een megaknuffel en wat je maar wensen wilt…

merci!

Kamiel ligt net in z’n bedje. Elke keer als hij ons ziet verschijnt er een glimlach op z’n gezichtje. ’t Is een ‘je zit in m’n hart’ trucje denk ik. We zijn net jonge ouders  die hun pas geboren baby bewonderen. Daarstraks stonden we boven z’n bedje…. en het grappige was dat hij helemaal niet sliep. Hij gierde van het lachen.

Kleine man… wat zijn we blij dat je terug bij ons bent!

Advertenties