De goede doelen

door tomvanryckeghem

Als er een tentoonstelling mag komen en  als er een fotoboek kan verkocht worden, willen we de opbrengst schenken aan volgende goede doelen:

 1. het fonds voor onderzoek naar kanker en zwangerschap
  Kamiel werd geboren met een herseninfarct. Ook zijn epilepsie is een gevolg hiervan. Bij gesprek met de kinderarts in AZ Brugge werd duidelijk dat de oorzaak mogelijks kan liggen bij de chemotherapie. Gewoon omdat verder onderzoek noodzakelijk is, willen we een steentje bijdragen tot dit fonds. Het fonds wordt geleid door professor Amant in UZ leuven
  klik hier voor meer info

 2. speelgoedkoffers voor IZ Gent
  Stad IZ… We leefden er de voorbije 2 maanden zo intens. We hadden het geluk dat Kamiel in hun handen gered kon worden. Dat plekje verdient steun. Langs de ene kant kun je zeggen dat alles aanwezig is. De wetenschap en de geneeskunde staat er zo ver. De mensen zijn er zo warm en werken in een fantastisch geaccommodeerde omgeving. ….
  Toen we in de speelgoedkasten mochten snuisteren naar tijdverdrijf voor Leon en atractie voor Kamiel viel ons op dat er op dat vlak toch één en ander ontbrak.
  Elk kind verdient het om even te kunnen verdwijnen in zijn spel. Waar dan ook. Dat is trouwens een basisrecht.
  We zijn jullie heel dankbaar lieve mensen!
 3. Zonneknuffels
  Ik schrijf dit stukje onder een warm gebreid deken. Het is een zonnedeken dat ieder van ons kreeg tijdens het verblijf in stad IZ.. Op het eerste gezicht zijn het schitterende stukjes haak-naai-of patchwerk maar ze zijn zoveel meer. De warmte waarmee ze gemaakt zijn stralen ze uit en wordt bijzonder mooi doorgegeven. Zonnedekens is sinds kort ook zonneknuffels. Het fantastische poekieproject wordt verenigd. (http://www.zonnedekens.be/)

voila!

Advertenties